Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

De Gangmakerij

De Gangmakerij is de werkplaats waar problemen met de gang (de manier van lopen en fietsen) worden verholpen. Wij zijn jouw gangmakers. Een gangmaker gaat voorop in de (wed)strijd, om jou te laten winnen. Hij maakt van lopen en fietsen weer een feestje.
Visie
Onze visie op voetklachten:
Onze voeten vormen de basis van ons bewegen. Wij mensen zijn volledig gespecialiseerd in lopen op twee benen. De voeten zijn hierin evolutionair optimaal aangepast aan deze taak. Klachten aan onze voeten vormen daarom een grote belemmering in ons dagelijks functioneren en welbevinden.
De gezondheidszorg probeert bij klachten de oorzaak te achterhalen, en deze weg te nemen. Voetklachten vormen hierop een uitzondering. De gangbare oplossing wordt hierbij namelijk gezocht in het gebruik van hulpmiddelen (steunzolen).

Wij geloven dat onderbeen-, enkel- of voetklachten te behandelen zijn zonder gebruik te maken van steunzolen. Met onze diepgaande en gedetailleerde kennis over het bewegen van de voet, zoeken we naar de werkelijke oorzaak, en lossen we samen je klachten blijvend op.
Rob Donkers
Joris van Hulten
Ik ben Rob Donkers,
en werk sinds 1997 als fysiotherapeut. Ik was van 2001 tot medio 2019 mede-eigenaar van een bekende fysiotherapiepraktijk in Tilburg. Met De Gangmakerij richt ik me nu volledig op mijn passie voor het oplossen van onderbeen-, enkel- en voetklachten.

Al vanaf de opleiding manuele therapie die ik in 2000 afrondde, heb ik een bovenmatige interesse in de voet. Ik besefte toen dat we als fysiotherapeuten hier veel te weinig vanaf weten. Ik schreef mijn scriptie over de verschillende afwikkelmogelijkheden van de voet, en gaf de jaren erna les op deze opleiding over de vorm en functie van de enkel en de voet. In 2013 behaalde ik cum laude mijn Master of Science-titel in de manuele therapie, waarvoor ik onderzoek verrichtte op het gebied van hielspoor en op mobiliteitsmetingen aan de enkel- en voetgewrichten.

E-mail

rob@degangmakerij.nl

Aanwezig

Dinsdag 08:00 - 17:30 uur
Woensdag 09:00 - 17:30 uur
Donderdag 08:00 - 17:30 uur
Vrijdag 09:00 - 12:00 uur

Track record

LinkedIn
Ik ben Joris van Hulten,
en ben sinds 2013 werkzaam als fysiotherapeut. Al tijdens mijn opleiding tot algemeen fysiotherapeut ben ik mij extra gaan verdiepen in klachten en aandoeningen van het menselijk lichaam. Waar ik in het begin breed georiƫnteerd was, focuste ik mij al snel op het voet- en enkelcomplex. Al tijdens mijn opleiding merkte ik dat de aandacht voor dit deel van ons lichaam gering was en vond ik dat ik hier te weinig vanaf wist en dat wij hier als fysiotherapeut veel meer in kunnen betekenen.

Dat heeft er toe geleid dat ik mijzelf in de afgelopen 7 jaar specifiek ben gaan verdiepen en ontwikkelingen in voet- en enkelklachten. De drive om mij verder te ontwikkelen, up-to-date te blijven en om wetenschap naar de praktijk te kunnen vertalen, leidde er toe dat ik in 2017 gestart ben met de opleiding tot revalidatiewetenschapper en manueel therapeut aan de Vrije Universiteit van Brussel. Deze opleiding wil ik aankomend studiejaar afronden.

E-mail

joris@degangmakerij.nl

Aanwezig

Maandag 08:00 - 15:30 uur
Vrijdag 08:00 - 15:30 uur

Track record

LinkedIn