Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie
Diensten
Maak een afspraak
Kun je door de pijn je dagelijkse wandeling, of wekelijkse hardlooprondje niet meer doen? Beperkt de pijn in je voeten jouw vrijheid? En wil je daarvoor een blijvende oplossing, zonder steunzolen?
Dan hebben wij de oplossing voor jouw probleem.
Wil jij beter, efficiënter én blessurevrij hardlopen? Doe een Beter-Hardlopen-Consult® bij De Gangmakerij! Direct resultaat, betaalbaar én effectief. Wat je doelstelling ook is.
Tijdens de online workshop Gezonde Voeten Check onderzoekt Rob Donkers, gespecialiseerd fysiotherapeut in enkel- en voetklachten en eigenaar van De Gangmakerij, samen met jou de huidige conditie van je voeten. We doen dit aan de hand van 7 testen.
Tijdens de online workshop 7 DAYS FOOTCAMP geeft Rob Donkers, gespecialiseerd fysiotherapeut in enkel- en voetklachten en eigenaar van De Gangmakerij, je alle benodigde handvatten om zelf aan je voetklachten te werken. Je leert in 7 dagen een basis te leggen voor gezonde voeten.
Hallux valgus
Recente wetenschappelijke onderzoeken laten zien dat het doen van oefeningen bij een scheve grote teen positief effect heeft op de pijn en de beweeglijkheid van het grote teengewricht. Daarnaast blijkt de scheefstand te kunnen afnemen.
Rob Donkers, gespecialiseerd fysiotherapeut in enkel- en voetklachten en eigenaar van De Gangmakerij, ontwikkelde een online oefenprogramma voor mensen met een scheve grote teen, gebaseerd op deze wetenschappelijke onderzoeken.
Erg kundige professional! Dankzij Rob zijn behandelingen en expertise heb ik de operatie om mijn voet vast te zetten, uit kunnen stellen (nu al weer een jaar geleden). Door de behandelingen van Rob is mijn voet weer flexibeler en ervaar ik een behoorlijke vermindering van pijn bij het lopen. Dank je Rob, dank zij jou kan ik er nog een hele poos tegenaan!
- Jacqueline, Tilburg