Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie
Diensten
Maak een afspraak
Kun je door de pijn je dagelijkse wandeling, of wekelijkse hardlooprondje niet meer doen? Beperkt de pijn in je voeten jouw vrijheid? En wil je daarvoor een blijvende oplossing, zonder steunzolen?
Dan hebben wij de oplossing voor jouw probleem.
Wil jij beter, efficiënter én blessurevrij hardlopen? Doe een Beter-Hardlopen-Consult® bij De Gangmakerij! Direct resultaat, betaalbaar én effectief. Wat je doelstelling ook is.
Efficiënter fietsen en het daardoor langer volhouden: het kan, met een gedetailleerde afstelling van je racefiets. Ook pijnklachten rond de knieën, de nek en de schouders, of zadelpijn kunnen verholpen worden met een paar doordachte aanpassingen aan je fiets.
Tijdens de online workshop Gezonde Voeten Check onderzoekt Rob Donkers, gespecialiseerd fysiotherapeut in enkel- en voetklachten en eigenaar van De Gangmakerij, samen met jou de huidige conditie van je voeten. We doen dit aan de hand van 7 testen.
7 days footcamp
Tijdens de online workshop 7 DAYS FOOTCAMP geeft Rob Donkers, gespecialiseerd fysiotherapeut in enkel- en voetklachten en eigenaar van De Gangmakerij, je alle benodigde handvatten om zelf aan je voetklachten te werken. Je leert in 7 dagen een basis te leggen voor gezonde voeten.
Hallux valgus
Recente wetenschappelijke onderzoeken laten zien dat het doen van oefeningen bij een scheve grote teen positief effect heeft op de pijn en de beweeglijkheid van het grote teengewricht. Daarnaast blijkt de scheefstand te kunnen afnemen.
Rob Donkers, gespecialiseerd fysiotherapeut in enkel- en voetklachten en eigenaar van De Gangmakerij, ontwikkelde een online oefenprogramma voor mensen met een scheve grote teen, gebaseerd op deze wetenschappelijke onderzoeken.
Ik heb na de bikefitting een paar ritten gefietst van 100 km en dat bevalt super goed. Ik merk echt dat ik mijn krachten beter kwijt kan op de pedalen. Ik heb verder totaal geen klachten meer in mijn onderrug. Dat je nog maar veel sporters op deze manier mag helpen!
- Koen Voermans (1987), wielrenner en hardloper, Rijen